Gebundeld sterk   
 
Sterk in lassen

IN/EXTERIEUR


Zoals al eerder aangegeven door de bundeling van meerdere kwaliteiten in metaalconstructie en laswerk zijn wij ook de ideale partner voor al het interieur en exterieur werk. Alles onder een dak heeft dan ook vele voordelen, zo kunnen wij ook natuurlijk veel betekenen voor producten voor zowel binnen als buiten. Wij maken uiteenlopend meubels, deuren, kasten, straatmeubilair of anders, waarbij we ook staal/rvs kunnen combineren met diverse houtsoorten of andere materialen.

Bij MWlastechniek beschikken we over een uitgebreid en modern machinepark, waarmee geen enkele klus op het vlak van metaalbewerking te gek is.


B2B / De Particulier;

Omdat we jarenlang in het vak zitten weten we wat mogelijk is. Deze kennis passen we graag toe om tot een ontwerp te komen. Hierbij gebruiken we graag ook ons creatief oog en vergeten ons ander oog voor design niet. Zo komen we vaak tot de mooiste ontwerpen.  Ook al is de opdracht of reparatie klein, ook dan staan we zeker voor de klant klaar. Wil je  iets bijzonders laten maken. een reparatie of alleen al een idee, ook dit is al genoeg om contact met ons op te nemen. Ons uitgangspunt is dat alles uitvoerbaar moet zijn. Onze passie ligt ook zeker om samen met een particulier mee te mogen denken om de mooiste/fraaiste creaties te mogen realiseren. Vanzelfsprekend is natuurlijk ook, om staal, rvs of andere staalsoorten te mogen combineren met hout of andere materialen.  

Voor vragen over in / exterieur


0629370256

   

    Waar gaan en staan we voor;


  • Hoogste kwaliteit.
  • Op maat gemaakte producten.
  • Jij beslist mee, ook over de kleinste details*Alles onder een dak: inmeten, productie, montage.
  • Allround metaalbewerkers.
  • Oog voor design en creativiteit
  • Strakke en heldere planning, strakke prijzen.

 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen