Gebundeld sterk   
 
Sterk in lassen

OVER ONS

Jaren aan ervaring heeft speciaal lasbedrijf MW-Lastechniek en HRT-lastechniek gemaakt tot wat het nu is Wij (Maikel en Herman) als midden veertigers, zitten al bijna 30 jaar in het laswerk, waarbij altijd zijn blijven ontwikkelen op meerdere lastechnieken en zo ook vele certificaten behaald.

Sinds 2022 hebben we onze krachten en certificaten gebundeld  waardoor we nog meerdere lastechnieken kunnen aanbieden.

De speerpunten van ons zijn kwaliteit, specialistisch laswerk, het meedenken met de klant en streven naar goede communicatie en service. Wij staan graag voor je klaar om opdrachten/wensen te bespreken.

We zijn gevestigd in Hengelo (ov) waarbij we veel voor de regionale klant maken, maar ook vanuit het hele land of buitenland krijgen we opdrachten voor (specialistisch) laswerk.

De Bundeling

Maikel van der Werf alias "Kruimeltje"
Herman Roode alias "'Bulletje"

Beide voetballiefhebbers, de een als rasechter tukker, FC Twente fan en heeft al meer dan 25 jaar een seizoenskaart, de ander fan van een club uit het Westen. Dit geeft een gezonde rivaliteit op de werkvloer tussen beide heren, al heeft Herman een moeilijk jaar achter de rug. Gelukkig blijft hij wel vertrouwen houden in zijn grillkunsten.

                                                                 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen